Hva skal du gjøre når skolen er ferdig?

Eksamenstiden er noe av det verste vi studenter opplever. Hvert eneste semester skal vi gjennom den tunge perioden med eksamenstress, skippertak og folk som klager. Men hva er det egentlig vi vil gjøre istedenfor?

 

Vi sitter der inne på lesesalen og drømmer om sola som skinner der ute. Vi drømmer om å bli ferdig med lesing, oppgaveskriving, sure eksamensvakter og stressa medstudenter. Vi drømmer om alle de kule tingene vi skal gjøre når vi endelig får fri. Vi drømmer om sommerferie, sol og sommer!

Vi drømmer om sommerferie, sol og sommer!

Men eksamen er nå overstått. Vi har fått postet gladmeldingen på Facebook om at 4 av 4 eksamener er overstått. En eksamen gikk ganske greit, to ble gjennomført med hjelp av de lengste ”skippertaksårene” vi kunne finne, og siste har mest sannsynlig gått til he$%#. Jaja, drit i det! Den kan vi likegodt ta opp igjen senere, for nå er det ferie! Ååå, yes! Drømmen!
Men hva skal vi egentlig gjøre? Hva var det egentlig vi drømte om? Det virker som alle drømmene og de gode ideene bare forsvant etter siste eksamen! What!? Jeg som hadde en så god plan!

Hva skal du gjøre når skolen er ferdig?

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment